Bent u op zoek naar een transportbedrijf wat uw transport naar België kan uitvoeren? En dat ook nog eens tegen een voordelig tarief? Dan zit u bij Cars&Cargo goed. Onze vrachtwagens rijden dagelijks de routes richting Frankrijk en doen onderweg vanzelfsprekend ook bestemmingen in België aan. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten transport naar België, waaronder autotransport en goederentransport. Onze chauffeurs vervoeren zowel complete vrachten als deelzendingen. U kunt bij ons terecht voor transport tussen België en Nederland, maar ook voor transport tussen België en Frankrijk!

 

Veilig transport door betrouwbare chauffeurs

Uw transport van en naar België is bij onze chauffeurs in goede handen. Wij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en durven daarom te garanderen dat uw zending zorgvuldig wordt afgeleverd op het adres van bestemming. Onze chauffeurs zijn bekwame vakmensen en kennen het Belgische wegennetwerk op hun duimpje. Geen onnodige vertraging dus!

Daarnaast hanteren wij de Cars&Cargo-waarden:

  • Afspraak is afspraak
  • Betrouwbaar en betrokken
  • Eerlijke prijzen en de beste service
  • Passie voor ons vak

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Ons team van planners staan graag voor u klaar en kunnen u zowel in het Nederlands als in het Frans te woord staan.

Verschillende soorten transport

Naar wat voor soort transportfirma in België u ook op zoek bent, Cars&Cargo is uw transporteur! Wij kunnen allerlei verschillende soorten transport uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Consumentengoederen
  • Voertuigen
  • Non-food goederen voor de retailmarkt
  • Lang houdbare levensmiddelen
  • Grondstoffen

Groupage transport
Heeft u geen volledige vracht, maar bijvoorbeeld enkel een losse pallet? Ook dan zijn wij uw transportbedrijf! Wij voeren namelijk ook groupage transporten naar België uit, waarbij wij zendingen van meerdere opdrachtgevers combineren in één transport. Hiermee kunnen we onze tarieven laag houden en dragen we ook bij aan een duurzame vorm van transport.

Plan uw transport in

Wilt u meer weten over hoe wij ons werk als transportbedrijf in België uitvoeren? Of bent u benieuwd naar de tarieven om een vracht te laten vervoeren? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Direct contact met om een transport in te plannen? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0888-102030.

Contact