Zoekt u een transportbedrijf voor vrachten van en naar Antwerpen? Cars&Cargo vervoert graag uw vracht! Antwerpen speelt natuurlijk een belangrijke rol in het Europese transport. Vele goederen worden vanuit de haven van Antwerpen verder vervoerd naar de plek van bestemming. Cars&Cargo richt zich op het vervoer van verschillende soorten goederen van Nederland naar Frankrijk en weer terug. Ook in België laden en lossen wij op dagelijkse basis.

 

Voordelige tarieven voor uw transport

Regelmatig vervoeren wij transporten van meerdere opdrachtgevers tegelijk. Dit wordt dan gecombineerd in één lading en noemen we groupage transport. Door onze transporten zo efficiënt mogelijk uit te voeren, houden wij de tarieven voor onze diensten zo laag mogelijk. Ook voor het verzenden van deelzendingen/losse pallets van en naar Antwerpen tegen voordelige tarieven, bent u bij ons dus aan het juiste adres! Wilt u meer weten over onze transporttarieven? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Goederen, voertuigen en gevaarlijke stoffen

De transporten die onze chauffeurs uitvoeren lopen erg uiteen. Door onze uitgebreide vloot van eigen vrachtwagens kunnen wij verschillende soorten transport uitvoeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld autotransporten uitvoeren, maar ook het vervoer van consumentengoederen is iets wat binnen onze werkzaamheden valt.

Daarnaast beschikken ons chauffeurs ook over een certificering waarmee zij het transport van gevaarlijke stoffen uit kunnen voeren. Zulke ADR transporten kunt u met een gerust hart aan Cars&Cargo overlaten. Wij voldoen aan de complete wet- en regelgeving op dit gebied.

Transporten vanuit of naar Antwerpen? 

Wilt u gebruik maken van onze vrachtwagens voor uw zending vanuit of naar Antwerpen? Neem dan gerust eens contact met ons op! Vermeld in uw aanvraag de omvang en inhoud van uw transport, zodat wij u kunnen voorzien van een offerte op maat. Heeft u liever direct telefonisch contact met onze planners om de mogelijkheden te bespreken? Bel ons dan op 0888-102030.

 

Contact