Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen bij uw transport naar Versailles? Cars&Cargo is al meer dan 25 jaar dé specialist als het om transport van en naar Frankrijk gaat. U kunt bij ons terecht voor onder andere goederentransport en autotransport. Ook voor deelpartijen of pallet transport kunt u contact met ons opnemen. Wij rijden dagelijks van en naar Frankrijk, waarbij we vrijwel altijd een stop maken in de regio Versailles of Parijs. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw transport snel en betrouwbaar is geregeld.

 

Goederentransport naar Versailles

Versailles ligt ten zuidoosten van Parijs en is daarom goed bereikbaar voor vrachtverkeer. Doordat wij dagelijks in deze regio actief zijn, kunnen wij uw transport van of naar Versailles snel inplannen en afleveren op het door u opgegeven adres. Naast autotransport kunt u bij ons terecht voor het vervoeren van diverse soorten goederen, zoals:

  • consumentengoederen;
  • non-food artikelen voor de retailmarkt;
  • nieuw papier op rollen en pallets;
    bomen;
  • lang houdbare levensmiddelen;
  • landbouwvoertuigen en heftrucks;
  • ijzer, koper en aluminium.

Bent u op zoek naar een transportbedrijf voor het vervoeren van uw goederen van of naar Versailles? Neem dan contact met ons op.

Transport Versailles inplannen

Doordat Cars&Cargo werkt met zowel Nederlandstalige als Franstalige planners, kunnen wij in beide talen van dienst zijn. Hierdoor kan uw transport van of naar Versailles snel en accuraat ingepland worden. Doordat wij het transport volledig zelf uitvoeren, kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Wilt u meer weten over onze tarieven of wilt u direct uw transport inplannen? Neem dan telefonisch contact op via 0888-10 20 30. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact