Zoekt u een betrouwbare vervoerder voor jouw transport in Tours? Cars&Cargo is al meer dan 25 jaar lang dé specialist in transport van en naar Frankrijk. Wij kennen het Franse wegennetwerk als geen ander en kunnen u daarom uitstekend helpen bij diverse soorten transport van en naar Tours. Vanwege de gunstige ligging in het midden van het land, komen onze chauffeurs met grote regelmaat in deze stad. Hierdoor kunnen wij u snel en adequaat van dienst zijn.

Diverse soorten transport

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten transport. Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, zijn wij naast goederentransport ook gespecialiseerd in autotransport. Wij zijn u daarnaast ook graag van dienst als u één van onderstaande typen goederen wilt vervoeren:

  • consumentengoederen;
  • non-food artikelen voor de retailmarkt;
  • nieuw papier op rollen en pallets;
    bomen;
  • lang houdbare levensmiddelen;
  • landbouwvoertuigen en heftrucks;
  • ijzer, koper en aluminium.

Wilt u gevaarlijke stoffen van of naar Tours laten vervoeren? Dan kunnen wij u ook helpen met speciaal ADR-transport.

Wij transporteren deelpartijen, volle wagenladingen en complete wagenladingen. U kunt dus ook bij ons terecht als u slechts één pallet wilt laten vervoeren. Onze in-house planners, welke ook de Franse taal beheersen, zullen ervoor zorgen dat uw zending zo snel mogelijk wordt vervoerd. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van snelle en betrouwbare doorlooptijden.

Transport naar Tours inplannen?

Wilt u meer weten over de kosten en voorwaarden voor uw transport van of naar Tours? Wij helpen u graag verder. Onze klantenservice zit voor u klaar en beantwoordt uw vragen graag. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op 0888-102030. U kunt ons ook mailen op info@carscargo.com. Wij streven ernaar om deze binnen 24 uur in behandeling te nemen.

Contact