Cars&Cargo is gespecialiseerd in goederen- en autotransport naar Frankrijk. Ook transport naar Strasbourg valt daar natuurlijk onder. Onze chauffeurs kennen omgeving van Strasbourg op hun duimpje. De Franse cultuur en taal hebben geen geheimen voor hen en ze weten alles over het Franse wegennetwerk. Bij ons kun je zowel terecht voor een Full Truck Load, als het transport van één pallet. Wij zorgen dat uw transport naar Strasbourg op de afgesproken tijd wordt uitgevoerd.

Marktleider in transport naar Frankrijk

Cars&Cargo is marktleider in transport van en naar Frankrijk. Door de jaren heen hebben wij al veel verschillende goederen naar Frankrijk mogen vervoeren. Zo nemen wij onder andere het transport voor consumentengoederen, metaal, auto's en non-foodartikelen voor de retail voor onze rekening. Dat is slechts een greep uit alles wat we vervoeren. Als u uw goederen laat vervoeren met Cars&Cargo kiest u voor stiptheid en betrouwbaarheid. Uw goederen komen op tijd aan en u komt niet voor verrassingen te staan. Dit wordt gewaarborgd door het feit dat wij alle vrachten met onze eigen vrachtwagens vervoeren en hierbij geen gebruik maken van derde partijen. Bekijk onze Cars&Cargo waarden.

Groot eigen wagenpark

Het wagenpark van Cars&Cargo is door de jaren heen flink gegroeid. Op dit moment bestaat ons wagenpark uit 200 trekkende en 214 getrokken eenheden. Met deze aantallen kunnen we maximale dekking van uw transport naar Strasbourg garanderen. Het is hierbij dus geen issue of dit gaat om één pallet of een volledige geladen vrachtwagen. Wij bieden een oplossing voor logistieke vraagstukken van elke grootte.

Groupage transport

Heeft u een enkele pallet, deelpartij of kleine zending die u naar Strasbourg wilt laten vervoeren? In dat geval maken we gebruik van groupage transport. Met deze efficiënte vorm van planning, waarbij meerdere zendingen tegelijkertijd worden vervoerd, drukken we de kosten voor u als verzendende partij. Het maakt dus echt niets uit of dit een grote of kleine lading is. 

ADR transport

Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen bent u bij Cars&Cargo aan het juiste adres. Onze chauffeurs zijn namelijk in bezit van het certificaat waarmee zij ADR transport naar Strasbourg mogen uitvoeren. Met deze ADR certificering voldoen wij aan de Europese regelgeving. Het transport van gevaarlijk stoffen is bij ons dus in goede handen. U kunt uw zending volledig aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat deze veilig en wel in Strasbourg aankomt.

Transport Lyon Lyon transport

Transport van en naar Strasbourg regelen?

Wilt u goederen transporteren naar Strasbourg? Of heeft u wellicht nog vragen over de diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de contactpagina, mailen naar info@carscargo.com of u kunt ons bellen op 088-12030.

Contact