Bent u op zoek naar transport van uw goederen van en/of naar Parijs? Dan bent u bij Cars&Cargo aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in transport van en naar Frankrijk. Wij zijn bekend met de Franse cultuur, spreken de taal en zijn volledig op de hoogte van het wegennetwerk. Daarnaast maakt het bij ons niet uit of het gaat om het vervoeren van een full truck load(FTL) of 1 pallet, wij verzorgen het transport van en naar Parijs.

Marktleider in transport naar Frankrijk

Wij zijn marktleider in transport van en naar Frankrijk. Cars&Cargo zorgt ervoor dat uw producten op juiste tijd en locatie aankomen. Al het transport wordt door uitgevoerd met onze eigen vrachtwagen en we maken geen gebruik van derde partijen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Wilt u weten waarom wij marktleider zijn? Bekijk onze Cars&Cargo waarden.

Onze eigen vloot trucks

Door de jaren heen is Cars&Cargo enorm gegroeid. We zijn zo hard gegroeid dat we over nu 200 trekkende en 214 getrokken eenheden beschikken. Door dit aantal kunnen wij een maximale dekking bieden voor uw vracht van en naar Parijs. Of het nu gaat om 1 pallet of om meerdere FTL trucks, Cars&Cargo verzorgt het transport van uw producten.

Groupage transport

Cars&Cargo maakt gebruik van een eigen groupage transport. Dus wanneer u een kleine zending, deelpartij of 1 pallet wilt verzenden naar Parijs, wij verzorgen het voor u. Door onze eigen groupage kunnen wij een efficiënte planning aanhouden en houden we de kosten van groupage transport zo laag mogelijk voor u. Hoe groot of klein uw zending ook is, wij zorgen ervoor dat deze volgens afspraak en op de juiste manier aankomt. Dagelijks vertrekken er trucks van en naar Parijs.

ADR Transport

Cars&Cargo heeft ADR uitgeruste trucks in zijn vloot en daarnaast zijn alle chauffeurs gecertificeerd. Dus wanneer u gevaarlijke stoffen wilt laten vervoeren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uw goederen veilig op de afgesproken bestemming af.

Transport Parijs Parijs transport

Transport van en/of naar Parijs nodig?

Bent u op zoek naar transport van of naar Parijs? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina, mailen naar info@carscargo.com of u kunt ons bellen op 088-12030.

Contact