Cars&Cargo is gespecialiseerd in transport van en naar Frankrijk, dus ook van en naar Normandië. Wij kennen de Franse cultuur, spreken de taal en zijn volledig op de hoogte van het wegennetwerk. Het maakt niet uit of het gaat om 1 pallet of een full truck load naar Normandië, wij verzorgen dagelijks het transport voor onze klanten.

Marktleider in transport naar Frankrijk

Cars&Cargo is marktleider in transport van en naar Frankrijk en binnen de Benelux. Wij zorgen ervoor dat uw producten op tijd en op de juiste locatie aankomen. Cars&Cargo maakt geen gebruik van derde partijen en voeren de transport volledig zelf uit met eigen vrachtwagens. Wilt u weten waarom wij marktleider zijn? Bekijk onze Cars&Cargo waarden.

Eigen vloot

We zijn door de jaren heen enorm gegroeid. Op dit moment hebben we 200 trekkende en 214 getrokken eenheden. Met deze eenheden zijn we in staat om een maximale dekking te hebben voor uw vracht van en/of naar Normandië. Of het nu gaat om meerdere FTL trucks of 1 pallet, wij verzorgen uw transport van en naar Normandië.

Groupage transport

Heeft u een deelpartij, een pallet of een kleine zending die vervoerd moet worden naar Normandië? Dat regelen wij voor u door middel van onze eigen groupage transport. Door onze eigen groupage transport kunnen wij een efficiënte planning aanhouden waardoor de kosten van transport zo laag mogelijk houden worden voor u. Hoe groot of klein uw zending ook is, wij leveren volgens afspraak en op de juiste bestemming. Cars&Cargo verzorgt dagelijks transport van en naar Normandië.

ADR Transport

We hebben trucks die zijn uitgerust met ADR en al onze chauffeurs zijn gecertificeerd. Dus heeft u gevaarlijke stoffen die u wilt vervoeren? Dan zijn deze bij ons in goede handen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat ze veilig op de afgesproken locatie worden afgeleverd.

Transport Normandie Normandie transport

 Transport van en naar Normandië regelen?

Heeft u transport nodig van of naar Normandië en wilt u het door Cars&Cargo laten uitvoeren? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina, mailen naar info@carscargo.com of u kunt ons bellen op 088-12030.

Contact