Transport van en naar Nantes, daar zijn wij goed in. Cars&Cargo is namelijk gespecialiseerd in het transport van en naar Frankrijk, dus ook van en naar Nantes. Naast het feit dat we volledig op de hoogte zijn van het wegennetwerk in Frankrijk, spreken we ook de taal en kennen we de Franse cultuur. Het maakt niet uit hoe groot uw zending is, Cars&Cargo regelt het transport. Wij verzorgen al het transport van vele andere bedrijven van en/of naar Nantes, van klein transport tot aan een full truck load (FTL).

Marktleider in transport naar Frankrijk

Wij zijn de marktleider in het transport van en naar Frankrijk en de Benelux. Cars&Cargo verzorgt het transport van uw producten en zorgen ervoor dat deze op tijd en op de juiste locatie worden afgeleverd. Wij maken geen gebruik van derde partijen, dus wij verzorgen met onze eigen vrachtwagens uw transport naar en/of van Nantes. Wilt u weten waarom wij marktleider zijn? Bekijk onze Cars&Cargo waarden.

240 eenheden

Door de jaren heen is Cars&Cargo enorm gegroeid. Zo telt ons wagenpark op dit moment 240 eenheden die op en neer rijden tussen Nederland, België en Frankrijk. Vanwege onze grote eigen vloot zijn wij in staat een maximale dekking te hebben voor uw vracht van/naar Nantes. Het maakt niet uit of het gaat om een deelpartij of meerdere FTL, Cars&Cargo verzorgt uw transport.

Groupage transport

Voor deelpartijen maakt Cars&Cargo gebruik van groupage transport. Dus wilt u een kleine zending, deelpartij of een enkele pallet naar of van Nantes verzenden? Cars&Cargo zorgt met onze eigen groupage transport dat de kosten zo laag mogelijk blijven door een efficiënte planning. Hoe groot of klein uw zending ook is, bij Cars&Cargo bent u aan het juiste adres voor uw transport.

Vervoer gevaarlijke stoffen

Wilt u gevaarlijke stoffen door ons laten vervoeren naar of van Nantes? Dat is ook mogelijk bij Cars&Cargo. Al onze trucks zijn namelijk uitgerust met ADR en al onze chauffeurs zijn gecertificeerd. Dus ook uw gevaarlijke stoffen zijn bij ons in goede handen. Het ADR transport zal volledig veilig en op de afgesproken locatie worden afgeleverd. Wilt u graag meer informatie over onze ADR transport? Lees meer over de ADR transport van Cars&Cargo.

Cars&Cargo verzorgt uw transport naar en/of van Nantes

Wanneer u transport naar en/of van Nantes nodig heeft, dan bent u bij Cars&Cargo aan het juiste adres. Als marktleider verzorgen wij uw transport volledig zoals u wenst, op tijd en zal het afgeleverd worden op de afgesproken locatie. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook voor meer informatie of vragen contact met ons opnemen.

Contact