Wilt u een transport naar Nancy inplannen? Of heeft u juist een vracht in deze Oost-Franse stad staan die u naar België of Nederland wilt laten vervoeren? Cars&Cargo transporteert al meer dan 25 jaar op en neer naar Frankrijk. Dagelijks rijden onze trucks naar verschillende Franse steden voor zowel goederentransport als autotransport. Hierdoor hebben wij de juiste kennis van het Franse wegennetwerk en kunnen wij u snel en deskundig van dienst zijn.

Auto- en goederentransport

U kunt bij ons terecht voor zowel auto- als goederentransport van en naar Nancy of een andere Franse stad. Daarnaast is het ook mogelijk om een deelpartij of slechts één pallet via ons te vervoeren. Bovendien beschikken onze trucks en chauffeurs over de juiste certificaten voor ADR transport, waarmee we naast reguliere goederen ook gevaarlijke goederen en stoffen kunnen vervoeren.

Een korte opsomming van de typen goederen die onder ons transport van en naar Nancy vallen:

  1. consumentengoederen;
  2. non-food artikelen voor de retailmarkt;
  3. nieuw papier op rollen en pallets;
  4. bomen;
  5. lang houdbare levensmiddelen;
  6. landbouwvoertuigen en heftrucks;
  7. ijzer, koper en aluminium.

Marktleider in transport naar Frankrijk

Wij zijn marktleider in transport van en naar Frankrijk. Al het transport naar Nancy wordt uitgevoerd met onze eigen vrachtwagens en we maken geen gebruik van derde partijen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit goed waarborgen. Wilt u weten waarom wij marktleider zijn? Bekijk onze Cars&Cargo waarden.

Eigen trucks: transport Nancy

Door de jaren heen is Cars&Cargo enorm gegroeid. We zijn zo hard gegroeid dat we over 240 eenheden beschikken. Door dit aantal kunnen wij een maximale dekking bieden voor uw vracht van en naar Nancy. Of het nu gaat om 1 pallet of om meerdere FTL trucks, Cars&Cargo verzorgt het transport van uw producten naar en van Nancy. Wij leveren uw goederen veilig op de afgesproken bestemming af.

Transport van en naar Nancy regelen?

Neem hier contact met ons op voor transport van of naar Nancy. U kunt ook contact met ons opnemen door te mailen naar info@carscargo.com of bel ons op 088-12030.

Contact