Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het transport van en naar Montpellier? Dan is Cars&Cargo de partij die u zoekt. Of het nu om goederentransport, autotransport, groupage transport of ADR transport gaat; wij beschikken over een grote eigen vloot en kunnen u dus altijd snel van dienst zijn. Cars&Cargo is gespecialiseerd in het vervoeren van goederen van en naar Frankrijk en de Benelux. Onze vrachtwagens rijden dagelijks naar diverse steden in Frankrijk. Met onze deskundige kennis zorgen wij ervoor dat uw vracht snel, professioneel en op de juiste bestemming wordt geleverd. Dus bent u op zoek naar transport van en naar Montpellier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Marktleider in transport van en naar Frankrijk

Cars&Cargo is marktleider in transport van en naar Frankrijk. Om te zorgen voor de beste service, hebben wij onder andere Frans sprekende planners in dienst om ervoor te zorgen dat jouw transport in Montpellier op de best mogelijke manier kan worden ingepland. Wij verzorgen uw transport volledig zelf en maken daarbij geen gebruik van derden. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Bij ons is een afspraak ook echt een afspraak. Dat zorgt ervoor dat onze doorlooptijden snel en betrouwbaar zijn. Laat u uw transport van of naar Montpellier dus door ons regelen? Dan bent u verzekerd van kwaliteit en snelheid!

Wat vervoeren wij?

Wij zijn gespecialiseerd in goederentransport. Ook kunt u bij ons terecht voor pallet transport. De goederen die wij onder andere vervoeren zijn:

  • consumentengoederen;
  • non-food artikelen voor de retailmarkt;
  • nieuw papier op rollen en pallets;
    bomen;
  • lang houdbare levensmiddelen;
  • landbouwvoertuigen en heftrucks;
  • ijzer, koper en aluminium.

Weet u niet zeker of uw vracht onder één van deze categorieën valt? Wij beantwoorden uw vraag graag. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor meer informatie!

Transport Bordeaux Bordeaux transport

Transport Montpellier regelen?

Heeft u transport naar en/of van Montpellier nodig? Dan bent u bij Cars&Cargo aan het juiste adres. Voor een offerte op maat of voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op 0888-10 20 30. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact