Als u op zoek bent naar transport van en/of naar Marseille? Stop dan met zoeken. Cars&Cargo is gespecialiseerd in het transport van en naar Frankrijk, dus ook van en naar Marseille. We zijn volledig op de hoogte van het wegennetwerk, spreken de taal en zijn zeer bekend met de Franse cultuur. U kunt bij Cars&Cargo voor zowel klein (deelzending) transport of een full truck load (FTL) naar Marseille terecht. Wij verzorgen dagelijks (goederen)transporten voor onze klanten.

Marktleider in transport naar Frankrijk

Cars&Cargo is marktleider in transport van en naar Frankrijk en binnen de Benelux. Wij zorgen ervoor dat uw producten op tijd op de juiste locatie worden afgeleverd. Cars&Cargo maakt geen gebruik van derde partijen, dus wij verzorgen uw transport naar Marseille volledig zelf en met onze eigen vrachtwagens. Wilt u weten waarom wij marktleider zijn? Bekijk onze Cars&Cargo waarden.

Groupage transport Marseille

Bent u op zoek naar transport voor uw deelpartij, een enkele pallet of een kleine zending naar Marseille? Dat is geen probleem bij Cars&Cargo. Wij kunnen dit voor u regelen met onze eigen groupage transport. Door onze eigen groupage transport van en naar Marseille kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden voor u door een efficiënte planning aan te houden. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw zending is, Cars&Cargo levert volgens afspraak en op de juiste bestemming. Dagelijks verzorgen wij transport van en naar Marseille.

240 eigen eenheden

Cars&Cargo is door de jaren heen enorm gegroeid. Op dit moment tellen wij 240 eenheden die op en neer rijden tussen Nederland, België en Frankrijk. Door de grote van onze eigen vloot zijn wij in staat om een maximale dekking te hebben voor uw vracht van/naar Marseille. Of het nu gaat om meerdere FTL of om een deelpartij, wij verzorgen uw transport.

ADR transport

Bent u op zoek naar ADR transport? Dat kunnen wij ook voor u uitvoeren. Al onze trucks zijn uitgerust met ADR en al onze chauffeurs zijn gecertificeerd. Dus u kunt ook uw gevaarlijke stoffen door ons laten vervoeren van en naar Marseille. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat het veilig op de afgesproken locatie worden afgeleverd. Wilt u meer weten over onze ADR transport? Lees meer over de ADR transport van Cars&Cargo.

Transport naar en/of van Marseille nodig?

Heeft u transport nodig naar en/of vanuit Marseille nodig? Dan bent u bij Cars&Cargo aan het juiste adres. Vraag eenvoudig een offerte aan door contact met ons op te nemen. Ook kunt u voor meer informatie of vragen contact met ons opnemen.

Contact