Wij zijn gespecialiseerd in transport van en naar Lyon. Onze werknemers zijn bekend met de cultuur, spreken de taal en zijn volledig op de hoogte van het wegennetwerk. Het maakt bij Cars&Cargo niet uit of het gaat om het transport van 1 pallet of een full truck load(FTL) naar Lyon, wij zorgen dat uw zending op tijd op de afgesproken locatie wordt geleverd.

Marktleider in transport naar Frankrijk

Cars&Cargo is marktleider in transport van en naar Frankrijk. Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van de meest uiteenlopende goederen. Zo verzorgen wij het transport voor consumentengoederen, non-foodartikelen voor de retail, metaaltransport en meer. Wij zorgen ervoor dat uw goederen op het juiste adres en op tijd aankomen. We kunnen dit waarborgen doordat wij geen gebruik maken van derde partijen. Cars&Cargo voert alle transporten zelf uit met eigen vrachtwagens. Bekijk onze Cars&Cargo waarden.

Grote eigen vloot

Door de jaren heen is de vloot van Cars&Cargo enorm gegroeid. Zo hebben we op dit moment 200 trekkende en 214 getrokken eenheden. Met onze vloot zijn we in staat een maximale dekking van en naar Lyon om aan uw logistieke vraagstuk en wensen te voldoen. Het maakt ons niet uit of het gaat om 1 pallet of om meerdere FTL trucks, wij verzorgen uw transport van en naar Lyon.

Groupage transport

Als u een deelpartij, een kleine zending of een enkele pallet wilt verzenden van en/of naar Lyon kunnen wij dat voor u regelen door middel van ons groupage transport. Door een efficiënte planning kunnen wij de kosten van het transport zo laag mogelijk houden voor u en voegen zoveel mogelijk zendingen samen. Het maakt niet uit hoe klein of groot uw zending is, wij leveren volgens afspraak en op de juiste bestemming. Dagelijks vertrekken er trucks van Cars&Cargo voor transport van en naar Lyon.

ADR transport

De chauffeurs van Cars&Cargo zijn allemaal gecertificeerd en we hebben trucks die zijn uitgerust met ADR. U kunt met een gerust hart uw gevaarlijke stoffen door ons laten vervoeren. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig op de juiste bestemming aankomen.

Transport Lyon Lyon transport

Transport van en naar Lyon regelen?

Bent u op zoek naar transport van of naar Lyon? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de contactpagina, mailen naar info@carscargo.com of u kunt ons bellen op 088-12030.

Contact