Cars&Cargo is dé specialist in transport van en naar Frankrijk, dus ook naar en van Lille. Naast het feit dat we bekend zijn met de Franse cultuur en de taal spreken, zijn wij volledig op de hoogte van het wegennetwerk. Bij Cars&Cargo kunt u terecht voor zowel kleine zendingen als grote zendingen, zelfs voor meerdere full truck load (FTL). Wij verzorgen dagelijks transport voor onze klanten van en/of naar Lille.

Marktleider in transport van en naar Frankrijk

Cars&Cargo is marktleider in transport van en naar Frankrijk en de Benelux. Wij zorgen ervoor dat uw producten op de juiste locatie komen en op tijd geleverd worden. Wij maken geen gebruik van derde partijen en voeren al het transport volledig zelf uit met onze eigen vloot. Wilt u weten waarom wij marktleider zijn? Bekijk dan onze Cars&Cargo waarden.

Groupage transport

Wilt u een deelpartij, kleine zending, 1 of enkele pallets vervoerd hebben naar Lille? Ook dit kan Cars&Cargo voor u regelen, met onze groupage transport. Door onze eigen groupage transport kunnen wij een zo efficiënte planning aanhouden en diverse zendingen samenvoegen. Dit zorgt ervoor dat uw transport kosten zo laag mogelijk gehouden worden. Hoe groot of klein uw zending ook is, Cars&Cargo zorgt ervoor dat deze op tijd en op de juiste plaats van bestemming geleverd wordt. Dagelijks verzorgen wij transport van en naar Lille.

Grote eigen vloot trucks

Onze eigen vloot trucks is door de jaren heen enorm gegroeid. Op dit moment hebben wij 200 trekkende en 214 getrokken eenheden op en neer rijden tussen de Benelux en Frankrijk. Door onze grote vloot hebben wij een maximale dagelijkse dekking en zijn wij in staat uw logistieke vraagstuk in te vullen naar wens. Of het nu gaat over 1 pallet of meerdere FTL trucks, Cars&Cargo verzorgt het transport naar en/of van Lille.

ADR transport Lille

De chauffeurs van Cars&Cargo zijn gecertificeerd en onze trucks zijn uitgerust met ADR. Dus zoekt u transport van uw gevaarlijk stoffen? Dan bent ook hiervoor bij Cars&Cargo aan het juiste adres. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat de stoffen veilig op de afgesproken locatie worden geleverd. Dus heeft u transport nodig voor uw gevaarlijke stoffen van en/of naar Lille? Wij zorgen dat deze veilig en op tijd geleverd worden.

Transport van en/of naar Lille

Kiest u voor Cars&Cargo voor uw transport van en/of naar Lille, dan kiest u voor vertrouwen, zekerheid, open communicatie en know-how. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Contact