Bent u op zoek naar een professionele transportbedrijf voor het vervoeren van uw goederen van en naar Gent? Cars&Cargo is jarenlang de specialist voor het vervoeren van diverse vrachten naar België en Frankrijk. U kunt bij ons terecht voor transport tussen België en Nederland. Dagelijks rijden onze vrachtwagens richting Frankrijk en stoppen ze onderweg ook op bestemmingen in België, waaronder Gent. Heeft u vragen over wat wij als transportbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze deskundigen. Wij zijn graag verantwoordelijk voor uw transport naar Gent en helpen u snel op weg.

Auto- en goederentransport Gent

Wij zijn verantwoordelijk voor zowel auto- als goederentransport naar Gent of andere steden in België. Het maakt niet uit wat voor soort transport u zoekt, Cars & Cargo is graag uw transporteur. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende soorten transport:

  • Consumentengoederen
  • (Auto)voertuigen
  • Non-food goederen voor Retail
  • Levensmiddelen (lang houdbaar)
  • Grondstoffen

Dit is slechts een klein gedeelte van de mogelijkheden van transport naar Gent. Wij komen graag in contact met u om de verschillende opties te bespreken. Denk aan de opties voor volledige vrachten, deelzendingen of zelfs losse pallets. Onze planners staan u graag te woord.

Betrouwbare service van Cars&Cargo

Kiest u voor Cars&Cargo, dan krijgt u altijd de juiste service die u mag verwachten van een transportbedrijf. Uw transport naar België of Frankrijk is bij ons in goede handen. Wij hebben geen derde partijen, maar gebruiken onze eigen vrachtwagens. Zo garanderen wij dat uw transport naar Gent zorgvuldig en stipt wordt uitgevoerd. Onze planners spreken zowel Nederlands als Frans. Bovendien kunnen onze chauffeurs het Belgische wegennetwerk wel dromen! Altijd handig voor uw transport naar Gent. Hierdoor heeft u altijd goede communicatie met de ontvanger van uw zending. Dat is onze kracht.

Plan vandaag uw transport naar Gent in

Heeft u vracht met eindbestemming Gent of juist andersom? Wij zijn graag uw transporteur van of naar deze stad. Kom vandaag nog in contact met onze planners en we helpen u verder op weg. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Bel gerust naar 0888 - 10 20 30 of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar.

Contact