Transport in Frankrijk: daar richten wij ons op. Niet alleen het transport naar Frankrijk toe, maar ook vanuit Frankrijk naar Nederland toe. We kennen de cultuur, het Franse wegennetwerk en spreken de taal. Dagelijks verzorgen wij transport door heel Frankrijk voor onze klanten, van 1 pallet tot een full truck load. Van Metz tot Marseille en van Lille tot Bordeaux, maar ook transport tussen België en Frankrijk. Kortom, een volledige dagelijkse dekking door geheel Frankrijk vanuit Nederland.

We zijn marktleider in transport van en naar Frankrijk en de Benelux. We zorgen ervoor dat uw goederen op tijd aankomen op de juiste locatie. Dit kunnen wij waarborgen omdat wij geen gebruik maken van derden, maar al onze transporten zelf uitvoeren met onze eigen vrachtwagens. U bestelt Cars&Cargo, u krijgt Cars&Cargo.

Gratis offerte aanvragen

Soorten transport naar Frankrijk

De inhoud van uw transport maakt voor onze ervaren chauffeurs niet uit. Wij hebben ervaring met veel verschillende vrachten. Van consumentengoederen tot autotransport. Een opsomming van wat zich zoal in onze laadruimtes bevindt:

 • Houdbare levensmiddelen
 • Non-food voor retail
 • Grondstoffen als ijzer, aluminium etc.
 • Nieuw papier

Benieuwd of wij ook uw goederen naar Frankrijk kunnen transporteren? Neem dan contact op met onze afdeling planning.

Pallet, stukgoed en groupage transport

Heeft u een deelpartij, kleine zending of 1 pallet die van of naar Frankrijk vervoerd moet worden? Ook dat kunnen we voor u regelen middels ons eigen groupage transport. Door onze efficiënte planning houden we de kosten van het groupage transport laag voor u. We voegen hierbij meerdere zendingen samen in één vracht. Zo maken we optimaal gebruik van onze laadruimte. Hoe groot of hoe klein uw zending ook is, wij zorgen ervoor dat deze goed en volgens afspraak op de juiste bestemming aankomt. Ook voor stukgoed transport kunt u ons dus inschakelen, dit valt onder onze groupage diensten.

ADR Transport

Voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen bent u bij ons eveneens aan het juiste transport. We hebben ADR uitgeruste trucks en gecertificeerde chauffeurs. Uw transport van gevaarlijke stoffen is bij ons in goede handen. Dus heeft u ADR transport nodig voor uw gevaarlijke stoffen van en/of naar Frankrijk of de Benelux? Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig op de afgesproken locatie aankomen in Frankrijk, België of Nederland.

transport frankrijk   

Cars&Cargo is uw transport Frankrijk specialist

U kiest voor vertrouwen, zekerheid, open communicatie en vooral know-how. Uw transport blijft ons transport vanaf het laden op de startplaats, tot het lossen op de eindbestemming. U boekt uw transport naar Frankrijk rechtstreeks bij een van onze planners. Deze planner blijft uw contactpersoon tijdens het transport. Hierdoor zijn de lijntjes tussen u en ons altijd kort. Daarnaast rijden wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Dus ook in het weekend zodat de order die u vrijdag bij ons neerlegt, maandag wordt afgeleverd in Frankrijk. Wij zijn de transport Frankrijk specialist!

Plan uw transport

Grote eigen vloot trucks

Door de jaren heen is onze vloot enorm gegroeid. Momenteel hebben we 240 vrachtwagens die op en neer rijden tussen Nederland, België en Frankrijk. Hiermee is de dagelijkse dekking die we in Frankrijk en de Benelux hebben maximaal en zijn we in staat uw logistieke vraagstuk naar uw wens in te vullen. Het grote voordeel van deze grote vloot is dat de looptijd van uw transport naar Frankrijk kort blijft. Dagelijks vertrekken er namelijk vele trucks naar het Franse land, waardoor u nooit lang hoeft te wachten tot uw vracht afgeleverd wordt.

Of het nu gaat om 1 pallet met veevoer die afgeleverd moet worden bij een lokale boerderij of 20 FTL trucks die op een specifieke dag en tijd bij het filmfestival in Cannes moeten lossen, wij regelen uw transport naar en van Frankrijk. Geen uitdaging is voor ons te groot. Laat ons weten dus waar wij u mee kunnen helpen. Wij regelen het!

De uitrusting van onze trucks

Onze units zijn gemakkelijk en snel in te laden via de achterkant, zijkant en het dak. Hierdoor zijn we flexibel met laden en lossen, wat kostbare tijd bespaart. De trucks zijn allemaal voorzien van Euro 5 en Euro 6 motoren. Wij streven naar een perfectie van de Lean and Green eisen en rijden dus zo groen mogelijk. Op deze manier regelen we al onze transport in Frankrijk op een milieuvriendelijke wijze. Onze trailers zijn allemaal tautliners uitgerust met Code XL, verzwaard kopschot, aluminium zijborden en een extra verstevigde vloer. Tevens kan het dak van beide kanten worden geopend, zowel van voor naar achter, als van achter naar voor.

Feestdagen en rijverboden in 2022

In Frankrijk gelden bepaalde regels rondom vrachtvoer op feestdagen. Wij houden hier natuurlijk rekening mee, wanneer uw zending rond deze dagen vervoerd moet worden. Wilt u meer weten over wat dit precies inhoudt? Lees ons artikel over rijverboden in Frankrijk.

 • Zaterdag 1 januari (Nieuwjaarsdag)
 • Vrijdag 15 april (Goede Vrijdag)
 • Zondag 17 april (Pasen)
 • Maandag 18 april (Pasen)
 • Zondag 1 mei (Dag van de Arbeid)
 • Zondag 8 mei (Fête de la Victoire)
 • Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)
 • Zondag 5 juni (Pinksteren)
 • Maandag 6 juni (Pinksteren)
 • Donderdag 14 juli (Nationale Feestdag)
 • Dinsdag 1 november (Allerheiligen)
 • Vrijdag 11 november (Wapenstilstand)
 • Zondag 15 december (Kerstmis)

Transport Frankrijk regelen? Contact ons!

Wilt u uw transport van of naar Frankrijk door ons laten uitvoeren? Of heeft u vragen over onze transportmogelijkheden? Neem dan contact op! Wij beantwoorden uw vragen graag en zorgen ervoor dat uw zending snel en in goede staat arriveert op de bestemming.

Contact