Transport in Frankrijk: daar richten wij ons op. Niet alleen het transport naar Frankrijk toe, maar ook vanuit Frankrijk naar Nederland toe. We kennen de cultuur, het Franse wegennetwerk en spreken de taal. Dagelijks verzorgen wij transport door heel Frankrijk voor onze klanten, van 1 pallet tot een full truck load. Van Metz tot Marseille en van Lille tot Bordeaux, maar ook heen en terug naar de Benelux. Kortom, een volledige dagelijkse dekking door geheel Frankrijk vanuit de Benelux.


We zijn marktleider in transport van en naar Frankrijk en de Benelux. We zorgen ervoor dat uw goederen op tijd aankomen op de juiste locatie. Dit kunnen wij waarborgen omdat wij geen gebruik maken van derden, maar al onze transporten zelf uitvoeren met onze eigen vrachtwagens. U bestelt Cars&Cargo, u krijgt Cars&Cargo.

Gratis offerte aanvragen

Soorten vervoer naar Frankrijk

De inhoud van uw transport maakt voor onze ervaren chauffeurs niet uit. Wij hebben ervaring met veel verschillende ladingen. Van consumptiegoederen tot autotransport. Een overzicht van wat zich in onze laadruimtes bevindt:

  • Niet-bederfelijke levensmiddelen
  • Non-food voor de detailhandel
  • Grondstoffen zoals ijzer, aluminium etc.
  • Nieuw papier

Benieuwd of wij uw goederen ook naar Frankrijk kunnen vervoeren? Neem dan contact op met onze planningsafdeling.

Pallet-, stukgoed- en groupagevervoer

Heeft u een deelpartij, kleine zending of 1 pallet die van of naar Frankrijk vervoerd moet worden? Ook dat kunnen wij voor u regelen door middel van ons eigen groupage vervoer. Door onze efficiënte planning houden wij de kosten van groupagevervoer voor u laag. Wij combineren meerdere zendingen in één zending. Zo maken we optimaal gebruik van onze laadruimte. Hoe groot of klein uw zending ook is, wij zorgen ervoor dat deze goed en volgens afspraak op de juiste bestemming aankomt. Ook voor stukgoedvervoer kunt u bij ons terecht, dit valt onder onze groupagediensten.

ADR-vervoer

Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen bent u bij ons aan het juiste vervoer. Wij beschikken over ADR uitgeruste vrachtwagens en gecertificeerde chauffeurs. Uw transport van gevaarlijke stoffen is bij ons in goede handen. Dus heeft u ADR-vervoer nodig voor uw gevaarlijke stoffen van en/of naar Frankrijk of de Benelux? Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig op de afgesproken plaats in Frankrijk, België of Nederland aankomen.

Cars&Cargo is uw specialist in transport Frankrijk

U kiest voor vertrouwen, zekerheid, open communicatie en vooral knowhow. Uw transport blijft ons transport vanaf het laden op het startpunt tot het lossen op de eindbestemming. U boekt uw transport naar Frankrijk direct bij één van onze planners. Deze planner blijft uw contactpersoon tijdens het transport. Hierdoor zijn de lijnen tussen u en ons altijd kort. Daarnaast rijden we 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Dus ook in het weekend, zodat de bestelling die je op vrijdag bij ons plaatst op maandag in Frankrijk wordt afgeleverd. Wij zijn dé transport Frankrijk specialist!

Plan your transport

Groot eigen wagenpark

Onze vloot is in de loop der jaren enorm gegroeid. Op dit moment rijden er 240 vrachtwagens op en neer tussen Nederland, België en Frankrijk. Hierdoor hebben wij een maximale dagelijkse dekking in Frankrijk en de Benelux en zijn wij in staat uw logistieke vraagstuk naar uw wensen in te vullen. Het grote voordeel van deze grote vloot is dat de duur van uw transport naar Frankrijk kort blijft. Dagelijks vertrekken er veel vrachtwagens naar het Franse land, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw lading.

Of het nu gaat om 1 pallet voer die op een bepaalde dag en tijd bij een lokale boerderij moet worden afgeleverd of 20 FTL-trucks om op een bepaalde dag en tijd te lossen op het filmfestival in Cannes, wij kunnen uw transport van en naar Frankrijk regelen. Geen uitdaging is ons te groot. Dus laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Wij regelen het!

De uitrusting van onze vrachtwagens

Onze units zijn eenvoudig en snel te laden vanaf de achterkant, zijkant en het dak. Dit maakt ons flexibel met laden en lossen, wat kostbare tijd bespaart. De trucks zijn allemaal uitgerust met Euro 5 en Euro 6 motoren. Wij streven naar perfectie van de Lean and Green eisen en rijden daarom zo groen mogelijk. Zo regelen wij al ons transport in Frankrijk op een milieuvriendelijke manier. Onze trailers zijn allemaal tautliners voorzien van Code XL, verstevigd kopschot, aluminium zijborden en een extra verstevigde vloer. Het dak kan ook van beide kanten worden geopend, van voor naar achter en van achter naar voren.

Feestdagen en rijverboden in 2022

In Frankrijk gelden bepaalde regels voor goederenvervoer op feestdagen. Wij houden hier uiteraard rekening mee als uw zending rond deze dagen vervoerd moet worden. Wil je meer weten over wat dit precies betekent? Lees ons artikel over rijverboden in Frankrijk.

  • Zaterdag 1 januari (Nieuwjaarsdag)
  • Vrijdag 15 april (Goede Vrijdag)
  • Zondag 17 april (Pasen)
  • Maandag 18 april (Pasen)
  • Zondag 1 mei (Dag van de Arbeid)
  • Zondag 8 mei (Fête de la Victoire)
  • Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)
  • Zondag 5 juni (Pinksteren)
  • Maandag 6 juni (Pinksteren)
  • Donderdag 14 juli (nationale feestdag)
  • Dinsdag 1 november Allerheiligen
  • Vrijdag 11 november (Wapenstilstand)
  • Zondag 15 december (Kerstmis)

Transport naar Frankrijk regelen? Neem contact met ons op!

Wilt u dat wij uw transport van of naar Frankrijk uitvoeren? Of heeft u vragen over onze transportmogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen en zorgen ervoor dat uw zending snel en in goede staat op de plaats van bestemming aankomt.

Contact