Cars&Cargo is gespecialiseerd in ongeconditioneerd transport tussen Nederland, België en Frankrijk. Met onze vloot van 180 eigen units sterk rijden en lossen we dagelijks FTL en LTL ladingen voor een breed spectrum aan klanten. Heb je een levering die naar Frankrijk of naar België moet, of juist vanuit Frankrijk of België naar Nederland? Cars&Cargo is transport marktleider naar deze landen en zorgt ervoor dat jouw goederen op tijd aankomen op de juiste locatie. Alle regio’s in België en Frankrijk liggen binnen ons bereik! Dus of jouw lading nu naar Antwerpen, Parijs, Lyon, Marseille of Toulouse moet, wij regelen het!

Grote eigen vloot

Door de jaren heen is onze vloot enorm gegroeid en momenteel hebben wij 180 vrachtwagens die dagelijks op en neer rijden tussen Nederland, België en Frankrijk. Door onze grote vloot kunnen wij je verzekeren dat wij elke rit op tijd van A naar B kunnen krijgen. Heb je ladingen die op verschillende dagen opgehaald en geleverd moeten worden? Of misschien zelfs meerdere transporten op één dag?  Ook dat is geen probleem. Wij garanderen dat we verschillende FTL en LTL ritten per week kunnen rijden. Onze units zijn daarnaast heel gemakkelijk in- en uit te laden via de achterkant, zijkant en het dak.

Waarom Cars&Cargo?

Cars&Cargo rijdt voor de meeste klanten al meerdere jaren, simpelweg omdat we onze beloftes altijd nakomen en de goederen op tijd van A naar B kunnen krijgen. Wij spelen geen binnengekomen aanvragen door, wij pakken alles zelf op en je zult altijd een van onze chauffeurs hebben die jouw levering vervoert. Daarnaast rijden onze chauffeurs in het weekend door als dat nodig is. Dit houdt in dat wanneer je op vrijdag een levering naar Zuid-Frankrijk doorgeeft aan onze planners, wij deze maandag al geleverd kunnen hebben. Waar veel transporteurs niet doorrijden in het weekend, zorgen wij ervoor dat jouw goederen op tijd geleverd worden.

ADR Transport Frankrijk

Wij hebben ADR uitgeruste trucks en gecertificeerde chauffeurs. Je transport is bij ons in goede handen. ADR transport naar- of van Frankrijk/België? Wij zorgen ervoor dat alle goederen veilig naar de afgesproken locatie worden gebracht.

Transport naar Frankrijk? Contact ons!

Heb je vragen over onze transportmogelijkheden? Of wil je een lading via Cars&Cargo transporteren? Neem dan contact met ons op.

Contact