Regel uw transport naar Dordogne bij Cars&Cargo. Als transportspecialist in Frankrijk en de Benelux kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij rijden 365 dagen lang, 24 uur per dag van en naar Frankrijk, waardoor wij een specialistische kennis hebben van het Franse wegennetwerk. Uw transport van en naar Dordogne is bij ons in goede handen aangezien wij te allen tijde de volledige transport zelf uitvoeren. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Van deelpartijen tot complete ladingen

U kunt bij Cars&Cargo terecht voor de transport van zowel deelpartijen als complete ladingen. Wij vervoeren uw transport naar Dordogne zo snel mogelijk, maar met de grootste zorg. Doordat wij ook Franse planners in huis hebben, kunnen wij snel schakelen en eenvoudig communiceren. Hierdoor kunnen wij snelle én betrouwbare doorlooptijden garanderen. Of het dus om pallet transport gaat of een volle wagenlading die u van of naar Dordogne wilt vervoeren; Cars&Cargo helpt u graag.

Wij vervoeren onder andere:

  • consumentengoederen;
  • non-food artikelen voor de retailmarkt;
  • nieuw papier op rollen en pallets;
    bomen;
  • lang houdbare levensmiddelen;
  • landbouwvoertuigen en heftrucks;
  • ijzer, koper en aluminium.

Transport naar Dordogne regelen bij Cars&Cargo

Wilt u weten wat uw transport van of naar Dordogne gaat kosten bij Cars&Cargo? Wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u op. Wilt u direct in contact komen met één van onze planners? Neem dan telefonisch contact op via 0888-10 20 30. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Contact