Zoekt u een transportbedrijf die uw transport naar Dijon kan regelen? Cars&Cargo is de expert als het om auto- en goederentransport van en naar Frankrijk gaat. Wij beschikken over een grote eigen vloot van 240 trucks, waarmee wij dagelijks naar verschillende steden in Frankrijk rijden. Uw transport naar Dijon wordt dus altijd door ons uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen.

Cars&Cargo is uw specialist

Wij zijn dé expert als het om transport in Frankrijk en/of de Benelux gaat. Cars&Cargo is dan ook de grootste Nederlandse transporteur in deze regio. Doordat onze vrachtwagens iedere dag van en naar Frankrijk rijden, kunnen wij uw transport in Dijon altijd snel en deskundig oppakken. Wij vervoeren onder andere consumentengoederen, non-food artikelen, papier op pallets, lang houdbare levensmiddelen, vervoersmiddelen en materialen van ijzer, koper en/of aluminium.

Voordelen van Cars&Cargo:

  • Grootste transporteur in Frankrijk
  • Directe transport van en naar Dijon
  • Zowel deelpartijen als volle wagenladingen
  • Franssprekende planners in huis
  • Specialistische kennis van het Franse wegennetwerk
  • 365 dagen onderweg

Transport naar Dijon regelen?

Kunnen wij u helpen bij uw transport naar Dijon? Laat het ons weten! U kunt ons bellen op 0888-10 20 30 of door te mailen naar info@carscargo.com. U kunt daarnaast gebruikmaken van ons contactformulier. Laat ons weten om welke transport het gaat en wij sturen u een vrijblijvende offerte op maat.

Contact