Bent u op zoek naar transport van en/of naar Cher? Dan bent u bij Cars&Cargo aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in transport van en naar Frankrijk, dus ook van en naar Cher. Naast het feit dat we volledig op de hoogte zijn van het wegennetwerk, spreken wij de taal en kennen wij de Franse cultuur. Het maakt bij Cars&Cargo ook niet uit of het gaat om 1 pallet of een full truck load (FTL) naar Cher, wij verzorgen dagelijks goederentransporten voor onze klanten.

Marktleider in transport naar Frankrijk

De marktleider in transport van en naar Frankrijk en binnen de Benelux, dat zijn wij. Cars&Cargo zorgt ervoor dat uw producten op de juiste locatie en op tijd aankomen. Wij maken geen gebruik van derde partijen en voeren de transport volledig zelf uit met onze eigen vrachtwagens. Wilt u weten hoe het komt dat wij marktleider zijn? Bekijk dan onze Cars&Cargo waarden.

Groupage transport Cher

Indien u een deelpartij, een pallet of een kleine zending vervoerd wilt hebben naar Cher, is dat geen probleem bij Cars&Cargo. Wij regelen dit voor u door middel van onze eigen groupage transport. Door onze eigen groupage transport kunnen wij de kosten van transport naar en/of van Cher zo laag mogelijk houden voor u door een efficiënte planning aan te houden. Bij Cars&Cargo maakt het niet uit hoe groot of klein uw zending is, wij leveren volgens afspraak en op de juiste bestemming. Dagelijks verzorgen wij transport van en naar Cher.

Onze eigen vloot trucks

Door de jaren heen is Cars&Cargo enorm gegroeid. Momenteel hebben we 200 trekkende en 214 getrokken eenheden op en neer rijden tussen Nederland, België en Frankrijk. Door de grote van onze vloot zijn we in staat om een maximale dekking te hebben voor uw vracht naar en/of van Cher. Of het nu gaat om meerdere FTL trucks of een enkele pallet, wij verzorgen uw transport naar en van Cher.

ADR Transport

De trucks van Cars&Cargo zijn uitgerust met ADR en al onze chauffeurs zijn gecertificeerd. Zo is het dus ook mogelijk om gevaarlijke stoffen door ons te laten vervoeren. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat het veilig op de afgesproken locatie worden afgeleverd. Daarnaast zijn onze trucks allemaal voorzien van Euro 5 en Euro 6 motoren. Wij streven naar perfectie van de Lean and Green eisen.

Cher transport Transport Cher

Transport van en/of naar Cher nodig? Contact ons!

Heeft u transport van of naar Cher nodig? Dan is Cars&Cargo de partner die u zoekt. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact