Wilt u een transport naar Carcassonne inplannen? Of heeft u juist een vracht in deze Zuid-Franse stad staan die u naar België of Nederland wilt laten vervoeren? Cars&Cargo is uw transportbedrijf als het om transport van en naar Frankrijk gaat. Al meer dan 25 jaar rijden wij dagelijks naar verschillende Franse steden voor zowel goederentransport als autotransport. Hierdoor hebben wij een uitstekende kennis van het Franse wegennetwerk en kunnen wij snel en deskundig van dienst zijn.


Auto- en goederentransport

U kunt bij Cars&Cargo terecht voor zowel auto- als goederentransport van en naar Carcassonne. Daarnaast is het ook mogelijk om een deelpartij of slechts één pallet via ons te vervoeren. Ook beschikken wij over de juiste certificaten voor ADR transport, waarmee we naast reguliere goederen ook gevaarlijke goederen en stoffen kunnen vervoeren.

Een korte opsomming van de typen goederen die onder ons transport van en naar Carcassonne vallen:

  • consumentengoederen;
  • non-food artikelen voor de retailmarkt;
  • nieuw papier op rollen en pallets;
    bomen;
  • lang houdbare levensmiddelen;
  • landbouwvoertuigen en heftrucks;
  • ijzer, koper en aluminium.

Twijfelt u of wij uw vracht kunnen transporteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag of wij u kunnen helpen.

Transport Carcassonne inplannen

Onze planners, welke zowel Frans als Nederlands spreken, staan u graag te woord en zullen uw transport van of naar Carcassonne inplannen op het door u gewenste moment. Doordat wij te allen tijde het transport zelf uitvoeren, kunnen wij 100% kwaliteit garanderen. Cars&Cargo is het transportbedrijf waar u op kunt vertrouwen. Wilt u meer weten of direct een transport inplannen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0888-10 20 30 of middels het contactformulier.

Contact