Wilt u transport van of naar Brussel laten verrichten door een betrouwbaar transportbedrijf? Dan kunt u aankloppen bij Cars&Cargo. Wij zijn de specialist in transport tussen België, Nederland en Frankrijk. Al meer dan 25 jaar rijden wij van Nederland tot Frankrijk. Ook opdrachtgevers uit België maken regelmatig gebruik van onze transportdiensten. Zij weten dat zij blindelings kunnen vertrouwen op onze doorgewinterde chauffeurs en planners. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Vrachten van en naar Brussel

Brussel is natuurlijk de hoofdstad van België en daarom erg belangrijk. Gezien de ligging in België is dit ook op transport vlak een centraal punt en dat maakt dat veel van onze vrachtwagens dagelijks te vinden zijn in deze omgeving. Onze chauffeurs kennen het wegennetwerk hier dan ook als geen ander. Als uw transport naar Brussel snel en verantwoord uitgevoerd moet worden, dan heeft u met Cars&Cargo het juiste transportbedrijf gevonden. Dat geldt natuurlijk ook voor transport vanuit Brussel naar elke bestemming tussen Nederland en Frankrijk

Elk soort transport

U kunt met allerlei verschillende soorten vrachten bij ons aankloppen. Onze vloot is divers, waardoor wij veel transporten voor u uit kunnen voeren. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden:

  • Non-food voor retail;
  • Consumentengoederen;
  • Houdbare voedingsmiddelen;
  • Autotransport;
  • Grondstoffen.

Dit is slechts een greep uit de ladingen die zich het meest in onze trucks bevinden. Heeft u een ander soort transport wat u in Brussel wilt laten aankomen? Laat het ons dan gerust weten.

Gevaarlijke stoffen

Naast de hierboven genoemde goederen kunt u ook van Cars&Cargo gebruik maken wanneer u gevaarlijke stoffen wilt vervoeren (ADR transport). Onze chauffeurs zijn namelijk in het bezit van de daarvoor benodigde certificeringen en onze speciale vrachtwagens voor gevaarlijke stoffen voldoen hiervoor aan alle veiligheidsnormen.

Transport inplannen?

Heeft u genoeg informatie om uw transport naar Brussel in te plannen? Stuur ons dan een bericht via de contactpagina. Onze planners zullen aan de hand van uw aanvraag contact met u opnemen om het transport in te plannen. Heeft u nog vragen of wilt u direct contact? Bel ons dan op 0888-102030!

Contact