Wilt u een transport naar Bourges uit laten voeren? De Cars&Cargo vrachtwagens rijden dagelijks naar Bourges. Niet voor niets zijn we dé specialist voor al het transport van en naar Frankrijk. Al jarenlang richten we ons op vrachtwagenvervoer naar Frankrijk. De bestuurders van onze trucks weten dan ook als geen ander de weg op de Franse wegen en spreken de taal. Hierdoor verloopt de communicatie tussen verzender en ontvanger vlekkeloos. Cars&Cargo vervoert consumentengoederen, maar ook auto's en gevaarlijke stoffen vervoeren we veilig en snel naar onder andere Bourges. 

Specialist in transport naar Frankrijk

Geen onnodige vertragingen oplopen tijdens het transport? Als specialist in transport naar Frankrijk kunnen wij dat garanderen. We houden de touwtjes volledig in eigen handen. Alle vrachten worden namelijk uitgevoerd door onze eigen vloot. Hierbij worden geen externe transporteurs ingeschakeld. Van het noorden van Frankrijk tot het meest zuidelijke puntje, elke bestemming is ons bekend. En zoals u weet, ligt Bourges daar precies tussenin. 

Klein transport naar Bourges

Heeft u geen volledige vracht voor uw transport naar Bourges? Dat is bij Cars&Cargo geen probleem! Door middel van groupage transport kunnen wij u voordelige tarieven aanbieden. Dat houdt in dat wij uw vracht combineren met de vracht van een andere opdrachtgever met een bestemming in dezelfde richting als Bourges. Een efficiënte en ook nog eens duurzame vorm van transport, waarbij we geen 'lege' kilometers rijden. 

Hoe Cars&Cargo te werk gaat

Wij houden van een menselijke maat. Daarom maken we duidelijk afspraken. We bieden transparantie over het transport en ook over onze tarieven. U zult niet voor verrassingen komen te staan. We houden u op de hoogte van de status van uw transport. Ons contact met de plaats van bestemming verloopt vlekkeloos, doordat onze planners de Franse taal machtig zijn.

ADR transport

Gevaarlijke stoffen transporteren naar Bourges? Ook dat kunt u met een gerust hart door Cars&Cargo uit laten voeren. Onze chauffeurs zijn namelijk in het bezit van ADR-certificaten. Dit houdt in dat zij voldoen aan de wet- en regelgeving rondom het vervoer van gevaarlijke stoffen en dus gekwalificeerd zijn om deze transporten uit te voeren. Veiligheid voorop!

Transport Bordeaux Bordeaux transport

Transport van en/of naar Bourges

Het is u inmiddels waarschijnlijk wel duidelijk: als u snel en veilig uw goederen naar Bourges wilt vervoeren, kunt u dat met een gerust hart aan Cars&Cargo overlaten. Wilt u weten wat onze tarieven zijn? Laat het ons dan gerust weten. Onze medewerkers op kantoor beantwoorden al uw vragen.

Contact