Cars&Cargo is de Frankrijk transport specialist, dus ook naar en van Bordeaux. We kennen de Franse cultuur, spreken de taal en zijn volledig op de hoogte van het wegennetwerk. U kunt bij ons terecht voor het transport van 1 pallet of voor meerdere full truck load. Dagelijks verzorgen wij transport voor onze klanten naar en/of van Bordeaux.

Marktleider in transport naar Frankrijk

Wij zijn marktleider in transport van en naar Frankrijk en binnen de Benelux. Cars&Cargo zorgt ervoor dat uw producten op tijd en op de juiste locatie aankomen. Daarnaast maken wij geen gebruik van derde partijen en voeren we de transport volledig zelf uit met onze eigen vloot. Wilt u meer weten over onze waarden? Bekijk dan onze Cars&Cargo waarden.

Groupage transport Bordeaux

Wilt u een deelpartij, 1 of enkele pallets of een kleine zending vervoerd hebben naar Bordeaux? Ook dit kunnen wij voor u regelen, met groupage transport. Door onze eigen groupage transport kunnen wij door middel van het samenvoegen van zendingen en een efficiënte planning de transport kosten voor u zo laag mogelijk houden. Hoe groot of klein uw zending ook is, Cars&Cargo zorgt ervoor dat deze goed en volgens afspraak op de juiste bestemming wordt geleverd. Dagelijks verzorgen wij transport van en naar Bordeaux.

Grote eigen vloot trucks

Cars&Cargo is door de jaren heen enorm gegroeid. Daardoor hebben we momenteel 200 trekkende en 214 getrokken eenheden op en neer rijden tussen de Benelux en Frankrijk. Met onze vloot is de dagelijkse dekking die we hebben maximaal en zijn we in staat uw logistieke vraagstuk in te vullen naar uw wensen. Of het nu gaat om 1 pallet of meerdere FTL trucks, wij verzorgen het transport naar en van Bordeaux.

ADR transport

Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en onze trucks zijn uitgerust met ADR. Dus ook de transport van gevaarlijke stoffen is bij ons in goede handen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat het veilig op de afgesproken locatie wordt geleverd. Dus heeft u transport nodig voor uw gevaarlijke stoffen van en/of naar Bordeaux? Wij zorgen dat deze veilig en op tijd aankomen.

Transport Bordeaux Bordeaux transport

Transport van en/of naar Bordeaux

Wanneer u kiest voor Cars&Cargo voor uw transport van en/of naar Bordeaux, dan kiest u voor vertrouwen, zekerheid, open communicatie en know-how. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact