Wilt u goederen middels transport van België naar Nederland vervoeren? Cars&Cargo staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in goederentransport tussen Frankrijk en Nederland. Hierbij leveren we ook veel goederen in België, waardoor wij u ook van dienst kunnen zijn als u op zoek bent naar een transportbedrijf voor de goederen die u in Nederland wilt leveren.

Daarom kiest u voor Cars&Cargo

Cars&Cargo is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het transport tussen Nederland, België en Frankrijk. Met onze eerlijke en open communicatie weet u altijd wat u aan ons heeft.

Dit kan je van ons verwachten:

  • Afspraak is afspraak
  • Betrouwbaar en betrokken
  • Eerlijke prijzen en de beste service
  • Passie voor ons vak

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Ons team van planners staan graag voor u klaar en kunnen u zowel in het Nederlands als in het Frans te woord staan.

Goederentransport van België en Nederland

Of het nu om één pallet gaat of om een complete vracht; Cars&Cargo helpt u graag bij uw transport van België naar Nederland of andersom. Wij vervoeren goederen zoals consumentengoederen, non-food artikelen, papier en lang houdbare levensmiddelen. Ook voor industrieel vervoer, bijvoorbeeld van landbouwvoertuigen of ijzer, kunnen wij uitvoeren. Wilt u gevaarlijke stoffen laten vervoeren? Ook dat is mogelijk dankzij onze gespecialiseerde ADR transport.

Plan uw transport in

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0888-102030 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact