Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat uw transport van België naar Frankrijk kan verzorgen? Cars&Cargo is dé expert als het om goederentransport gaat. Vanuit Nederland rijden wij dagelijks via België naar verschillende locaties in Frankrijk. Of het nu om één pallet of een full truck load gaat; wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en betrouwbaar worden geleverd.

Specialist op het Franse wegennetwerk

Iedere dag rijden wij met 246 eenheden via België van en naar Frankrijk voor verschillende soorten transport. Hierdoor hebben wij een specialistische kennis van het Franse wegennetwerk en kunnen wij uw vracht met snelle doorlooptijden leveren. We zijn altijd op de weg, dus ook tijdens vakantieperiodes of feestdagen kunt u rekenen op onze service.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw transport van België naar Frankrijk, maar ook andersom. Heeft u bijvoorbeeld een leverancier in Frankrijk en wilt u uw vracht naar België vervoeren? Dan staan wij ook voor u klaar.

Goederentransport

Cars&Cargo is gespecialiseerd in het vervoeren van de meest uiteenlopende goederen. Denk onder andere aan:

  • consumentengoederen;
  • non-food artikelen voor de retailmarkt;
  • nieuw papier op rollen en pallets;
    bomen;
  • lang houdbare levensmiddelen;
  • landbouwvoertuigen en heftrucks;
  • ijzer, koper en aluminium.

Bij ons kunt u rekenen op zekerheid, open communicatie en vooral know-how. U weet altijd waar uw transport zich bevindt middels de track & tracing. Heeft u vragen? Onze planners staan u graag in het Nederlands of in het Frans te woord. Dit maakt Cars&Cargo de perfecte partner voor uw transport van België naar Frankrijk.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u uw transport direct inplannen? Neem dan contact met ons op. Op basis van uw aanvraag zullen wij een passende oplossing voor u vinden. Direct meer weten? Neem dan telefonisch contact op via 0888-102030.

Contact