U wilt een transport naar Avignon laten uitvoeren door een betrouwbare transporteur? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Cars&Cargo is al jarenlang dé specialist voor het vervoeren van vrachten van en naar Frankrijk. Al ruim 25 jaar rijden onze vrachtwagens dagelijks van en naar Frankrijk. Hierbij doen wij vrijwel alle Franse steden aan. Zo voeren wij ook regelmatig transporten uit naar het Zuid-Franse Avignon. Doordat wij ons enkel focussen op Frankrijk zijn wij uitgegroeid tot autoriteit op het gebied van transport naar Frankrijk. We kennen de wegen op ons duimpje, zijn op de hoogte van alle regels en hebben kennis van de Franse cultuur. Uw transport naar Avignon is bij ons dus in goede handen.


Auto- en goederentransport

Wij voeren zowel auto- als goederentransport naar Avignon uit. Volledige vrachten, deelpartijen, maar ook losse pallets. De grootte van uw vracht maakt voor ons dus niets uit. 

Bij goederentransport naar Avignon kunt u onder meer denken aan:

  • consumentengoederen;
  • non-food artikelen voor de retailmarkt;
  • nieuw papier op rollen en pallets;
  • bomen;
  • lang houdbare levensmiddelen;
  • landbouwvoertuigen en heftrucks;
  • ijzer, koper en aluminium.

We maken geen gebruik van derde partijen, maar enkel van onze eigen vrachtwagens. Zo kunnen wij u dus garanderen dat uw vracht zorgvuldig en stipt geleverd wordt. Onze planners spreken zowel Nederlands als Frans. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een soepele communicatie met de ontvanger van uw zending.

Transport van gevaarlijke stoffen

Wilt u gevaarlijke stoffen vervoeren? Ook dan is Cars&Cargo uw partner. Met onze ADR-certificering zijn wij namelijk gekwalificeerd om gevaarlijke transporten uit te voeren. Onze chauffeurs en vrachtwagens voldoen aan alle Europese eisen die op dit gebied gesteld worden. 

Twijfelt u of wij uw vracht kunnen transporteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag of wij u kunnen helpen.

Plan uw transport naar Avignon

Heeft u een vracht met bestemming Avignon? Wij vervoeren deze graag voor u. Neem contact op met onze planners om het transport in te plannen. Wij zorgen ervoor dat de vracht op de door u gewenste tijd in Avignon zal arriveren. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar onze tarieven? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 0888-10 20 30 of middels het contactformulier.

Contact