Op zoek naar een betrouwbare transporteur die uw transport van of naar Auxerre kan uitvoeren? Ruim 25 jaar zijn wij de specialist in het vervoeren van goederen van en naar Frankrijk. Door ons enkel op deze regio te focussen hebben wij door de jaren heen veel expertise opgebouwd. Zo kennen we het Franse wegennetwerk, de cultuur en spreken we de Franse taal. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat uw transport naar Auxerre vlekkeloos verloopt. Regelmatig hebben wij klanten die hun zending naar Auxerre willen laten vervoeren. De streek is ons dus zeker niet onbekend.

Diverse soorten transport

Wij voeren verschillende soorten transport uit. Onze naam verraadt het natuurlijk al een beetje: naast het transport van goederen zijn wij ook gespecialiseerd in autotransport. De goederen die wij veelal vervoeren lopen breed uiteen. U kunt hierbij denken aan:

  • non-food artikelen voor de retailmarkt;
  • consumentengoederen;
  • lang houdbare levensmiddelen;
  • ijzer, koper en aluminium.
  • gevaarlijke stoffen;
  • nieuw papier op rollen en pallets;
    bomen;
  • landbouwvoertuigen en heftrucks

Groupage transport Auxerre

De grootte van uw transport maakt voor ons niet uit. We maken namelijk ook gebruik van groupage transport. Dit houdt in dat wanneer u een kleinere zending heeft, wij deze combineren met andere vrachten die op dezelfde route afgeleverd moeten worden. Dit is een duurzame manier van transport. Overigens zorgen wij er altijd voor dat onze transporten geen onnodige vertraging oplopen. Dit kunnen wij garanderen door alles met onze eigen vloot te vervoeren en hierbij geen gebruik te maken van derde partijen.

ADR gecertificeerd

Moet u gevaarlijke stoffen afleveren in Auxerre? Ook dat is geen probleem! Onze chauffeurs zijn namelijk in het bezit van een ADR certificaat, waarmee zij voldoen aan de Europese regelgeving. Dit houdt in dat zij bevoegd zijn om met gevaarlijke stoffen in hun truck te rijden. In de vele jaren dat wij op Frankrijk rijden, hebben wij dan ook al vele ADR transporten uitgevoerd. 

Transport naar Auxerre inplannen?

Vertrouwt u op ons voor uw transport naar Auxerre? Plan uw transport dan in met onze kantoormedewerkers. Als u nog vragen heeft, beantwoorden wij deze natuurlijk graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 0888-102030. U kunt ons ook mailen op info@carscargo.com. Wij streven ernaar om deze binnen 24 uur in behandeling te nemen.

Contact