Zoekt u een transportbedrijf dat transport van of naar Angers uitvoert? Cars&Cargo is gespecialiseerd in het transport naar het Franse land. Wij hebben ons dit domein eigen gemaakt door de jaren heen en voeren intussen transporten uit door heel Frankrijk. Hierbij maakt het niet uit wat u wilt vervoeren. Onze vrachtwagens zijn namelijk vaak gevuld met uiteenlopende vrachten: van goederentransport tot autotransport. 

Doordat wij ons hebben gespecialiseerd op de Franse regio, zijn wij uitgegroeid tot autoriteit op het gebied van transport naar Frankrijk. Wij kennen het Franse wegennetwerk, spreken de Franse taal en zijn op de hoogte van de cultuur en daar geldende regels. Dit zijn natuurlijk allemaal factoren wat de betrouwbaarheid van uw transport naar Angers ten goede komt.

 

Transport Angers: zorgvuldig & stipt

Bij Cars&Cargo zijn wij duidelijk over onze waarden. We houden niet van poespas en komen niet met smoesjes. U wilt dat uw transport naar Angers zorgvuldig wordt uitgevoerd en op tijd op bestemming aankomt. Wij zorgen ervoor dat dat gebeurt. Door enkel gebruik te maken van onze eigen vloot en geen andere partijen in te schakelen, houden we volledige controle over uw transport. We hanteren normale tarieven en komen onze afspraken na. Mocht er onverhoopt iets niet volgens plan verlopen dan zullen wij dat direct met u communiceren en gezamenlijk een oplossing vinden. Transparantie en zorgvuldigheid zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie. Uw transport is bij ons dus in goede handen.

Soorten transport

Wat u ook voor soort transport naar Angers uit wilt laten voeren, Cars&Cargo is uw partner. De vrachten variëren van goederentransport tot autotransport. Onder goederentransport valt onder meer: 

  • consumentengoederen;
  • non-food artikelen voor de retailmarkt;
  • nieuw papier op rollen en pallets;
  • lang houdbare levensmiddelen;
  • ijzer, koper en aluminium.

U hoeft bij Cars&Cargo niet te voldoen aan een minimale grootte qua transport. Wij voeren zowel volledige vrachten als deelvrachten uit. Door efficiënt gebruik te maken van groupage transport kunnen wij onze tarieven laag houden en proberen we een steentje bij te dragen aan een duurzaam klimaat.

Transport Angers regelen

Kunnen wij uw transport van of naar Angers regelen? Neem dan telefonisch contact op via 0888-10 20 30 of maak gebruik van het contactformulier. Ook als u vragen heeft over het type vracht dat u wilt laten vervoeren, kunt u ons natuurlijk altijd bellen of een berichtje sturen. Wij staan voor u klaar en ontzorgen u volledig bij uw transport naar Frankrijk!

Contact