Wilt u transport van of naar Amiens regelen? Cars&Cargo is uw transporteur! Wij zijn gespecialiseerd in autotransport, goederentransport, ADR transport en groupage transport met Franse bestemmingen. Door de jaren heen hebben we een enorm wagenpark opgebouwd. Hiermee kunnen wij zorg dragen voor logistieke vraagstukken van elk formaat. Een losse pallet of een compleet gevulde trailer: het is allemaal geen probleem. Cars&Cargo is gespecialiseerd in het vervoeren van goederen van en naar Frankrijk en de Benelux. Dagelijks vertrekken onze chauffeurs naar diverse Franse steden, waaronder ook Amiens. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een professionele vervoerder met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Uw vracht wordt dus professioneel en snel afgeleverd op bestemming.

Marktleider in transport van en naar Frankrijk

Marktleider in transport naar Frankrijk, dat zijn we niet voor niets natuurlijk. Bij Cars&Cargo willen we de beste service voor onze opdrachtgevers verlenen. Zo hebben onze planners de Franse taal onder de knie om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan bij het transport naar Amiens. Onze chauffeurs weten alles van de Franse cultuur en zijn eveneens de Franse taal machtig. De weg in Frankrijk vinden ze met hun ogen dicht. Bij wijze van dan, want uw vracht brengen wij natuurlijk niet in gevaar!

Wij voeren al het transport zelfstandig uit en maken daarbij geen gebruik van derde partijen. Zo hebben wij alles in eigen hand. We halen geen rare fratsen uit en stellen u niet teleur, afspraak is afspraak. Wilt u uw transport naar Amiens dus door een betrouwbare partij laten uitvoeren? Dan kiest u voor Cars&Cargo.

Wat vervoeren wij?

Goederentransport is onze specialisatie. Daarnaast kunt u ook terecht voor autotransport en nog meer. Wij vervoeren kleine vrachten (losse pallets), maar ook volledige truckladingen. Onze chauffeurs zijn ook in het bezit van hun ADR certificering, waardoor wij ook het transport van gevaarlijke stoffen voor onze rekening kunnen nemen. Zoals u leest is elk transport bij ons in veilige handen!

Weet u niet zeker of uw vracht onder één van deze categorieën valt? Wij beantwoorden uw vraag graag. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor meer informatie!

Transport Bordeaux Bordeaux transport

Transport Amiens aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van transport naar Amiens? Vraag ons om meer informatie! Wij maken voor u graag een offerte op maat. Neem telefonisch contact met ons op via 0888-10 20 30. U kunt natuurlijk ook een berichtje sturen via het contactformulier. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een reactie.

Contact