Wilt u deelvrachten of losse pallets vervoeren naar België of vanuit België naar Nederland of Frankrijk? Dan is Cars&Cargo het transportbedrijf met de voordeligste tarieven. Dagelijks voeren wij vele ritten uit tussen Nederland en Frankrijk. Alle plaatsen die tussen deze twee landen liggen doen wij aan met verschillende soorten ladingen in onze vrachtwagens. Een deeltransport is vriendelijk voor uw portemonnee én het milieu. Als specialisten op de weg kennen wij de routekaarten van de Benelux en Frankrijk uit ons hoofd. U kunt uw pallet transport dus met een gerust hart overlaten aan Cars&Cargo.

 

De voordelen van pallet transport

Bij pallet transport profiteert u van voordelige tarieven. U heeft namelijk niet de volledige capaciteit van de laadruimte nodig om uw vracht te laten vervoeren. Hierdoor kunnen meerdere ladingen gecombineerd worden in één vracht. Dat scheelt u in de kosten en hiermee dragen we ook nog eens een steentje bij aan het milieu.

U kunt bij ons terecht voor pallet transport naar de volgende bestemmingen:

  • Pallet transport tussen 2 bestemmingen in België.
  • Pallet transport tussen België en Nederland.
  • Pallet transport tussen België en Frankrijk.

Ruime vloot

Door de jaren heen hebben wij onze vloot uit kunnen breiden met vele verschillende soorten trucks. Wij rijden uitsluitend met onze eigen vrachtwagens en schakelen geen charters in. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw transport verantwoord en snel wordt uitgevoerd. Geen onnodige vertragingen of tussenpersonen. 

Met onze vrachtwagen kunnen wij onder andere consumentengoederen, gevaarlijke stoffen, voertuigen en nog vele andere transporten voor u van A naar B brengen. Wilt u weten of lading ook tot de mogelijkheden behoort? Neem dan contact op met de afdeling planning.

Plan uw pallet transport

Bent u benieuwd naar de bijbehorende tarieven van pallet transport naar België? Stuur ons dan uw aanvraag via de contactpagina. Onze kantoormedewerkers zullen uw aanvraag spoedig in behandeling nemen en onze tarieven met u delen. Liever direct contact om een transport in te plannen? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0888-102030.

Contact