Passie voor transport is de gemene deler die al onze medewerkers hebben, zowel op kantoor als op de weg. Met onze enorme gedrevenheid maken we van uw transport, ons transport. Vanaf het aannemen van uw order tot het daadwerkelijk afleveren van uw producten.

Onze mensen op kantoor

Al vroeg in de ochtend zitten de eerste mensen achter hun bureau. Orders van klanten verwerken, plannen van transporten en factureren. Iedereen is even betrokken. Wij doen alles zelf, in eigen beheer. Hierdoor hebben we hele korte lijnen met elkaar en kunnen problemen en telefoontjes snel en efficiënt aanpakken.

Onze mensen op de weg

Onze chauffeurs zijn 365 dagen per jaar onderweg om uw goederen op de juiste tijd op de juiste plaats af te leveren. Deze taak nemen zij heel serieus. Onze mensen op de weg zijn net zo belangrijk als onze mensen op kantoor. Samen voeren we ons werk uit, we kunnen niet zonder elkaar.

Image
Neem nu contact met ons op via onderstaande mogelijkheden:
Maak kennis met...

Maak eens nader kennis met ons team. Lees hier de interviews met onze mensen van kantoor, bijvoorbeeld Marco Cnossen. Maak eens nader kennis met één van onze mensen op de weg. Of wilt u meer weten over onze transportmogelijkheden naar Frankrijk?