Onze Cars&Cargo waarden

Wij zijn niet voor niets marktleider op het gebied van transport van Nederland naar Frankrijk en andersom. Dat komt omdat wij onze rol serieus nemen en altijd ernaar streven het juiste voorbeeld te geven.

 • Bij ons is een afspraak een afspraak

  Wij komen altijd na wat wij beloven. En als wij het niet kunnen garanderen, dan durven wij ook ‘nee’ te verkopen aan onze klanten. Alleen op die manier kunnen wij onze afspraken nakomen.

 • Wij communiceren open en eerlijk vanuit ons richting de klant en andersom

  De wereld waar wij in opereren is snel, adhoc en het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid in onze business. Wij kunnen alleen maar goed ons werk doen als we transparant communiceren met onze klanten en dit ook terug mogen verwachten.

 • Wij hanteren eerlijke prijzen en de beste service

  Iedere klant behandelen wij met onze beste service. Ons team staat iedere dag voor iedere klant weer fris en fruitig klaar. Wij werken snel en efficiënt en bij ons werken de beste planners van de wereld. Daarom kunnen wij altijd scherpe en eerlijke prijzen bieden richting onze klanten.

 • Opdrachten van onze klanten kunnen wij blindelings vertrouwen

  Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit werkt beide kanten op en alleen op die manier kunnen wij ons werk goed doen. De leverbetrouwbaarheid is essentieel voor onze klanten. Wij werken vaak onder grote druk, maar desondanks blijven wij investeren in onze relaties met zowel onze klanten als leveranciers.

 • En, wij zijn wakker voordat de wereld wakker is!

  Nog voordat de meeste wekkers in Nederland ’s ochtends vroeg beginnen te rinkelen, zitten wij al op kantoor. Klaar met een kop koffie om de dag te veroveren. Wij hebben onze informatie al vergaard, weten al waar de chauffeurs rijden, waar zich eventuele incidenten voordoen, zodat wij zo snel en adequaat mogelijk kunnen schakelen.