Marco Cnossen, afdeling financiën

Redactieteam Cars&CargoEven voorstellen...

1. Marco, hoe lang werk je al bij deze club?

Ik ben sinds 01-12-2014 werkzaam bij Cars & Cargo.

2. Wat maakt jou nu echt trots op Cars Cargo?

Wat maakt mijn trots? Toen ik hier aan de slag ging hadden we zo’n 70 units dagelijks op de weg. Op dit moment zijn we meer dan 2x zo groot geworden, met name op transport naar Frankrijk. De hele administratie is natuurlijk meegegroeid. Ik ben trots op het team dat dit dagelijks voor elkaar krijgt. Verder is het prachtig om te zien dat je steeds vaker een van onze vrachtwagens ziet rijden. Daar gaat er weer een denk ik dan. Dat is de club waar ik voor werk.

3. Wat is het meest toffe dat je afgelopen jaar voor een klant hebt gedaan?

Op de administratie gebeuren er niet echt heel veel spannende of toffe dingen. Wel is het mooi om te merken dat klanten en partners het waarderen dat wij dagelijks alles in het werk stellen om ze te helpen met alle administratieve vragen, van eenvoudig naar zeer complex. We beantwoorden vragen en waar nodig lossen we problemen op. Samen met mijn team staan we dagelijks klaar voor klanten en partners.

4. Wat is je droom voor Cars & Cargo en wat is je persoonlijke droom?

Mijn droom voor Cars & Cargo is dat we uitgroeien naar een “naam” in deze sector. Een stabiele partner voor klanten en voor de partners waar we mee werken. Een bedrijf met een professionele uitstraling met een team dat dagelijks samen klaar staat om deze uitstraling keer op keer waar te maken.

5. Aan wie geef jij het stokje door?

Wie zou mijn taak na mij moeten doen? Ik ben een administratie “beest”. Om dit werk te kunnen doen moet je dat wel een beetje zijn. Je moet het leuk vinden om dagelijks een scala aan mogelijke problemen op te lossen, altijd bezig zijn met de vraag “hoe kan dit nu nog beter”. Denken in oplossingen en deze dan ook vinden en zo toepassen dat een ieder er plezier van zal hebben, dat is mijn ding. Maar ehh… ik ben nog niet klaar hoor.