Transport in Frankrijk: daar richten wij ons op. Niet alleen het transport naar Frankrijk toe, maar ook vanuit Frankrijk naar Nederland toe. We kennen de cultuur, het Franse wegennetwerk en spreken de taal. Dagelijks verzorgen wij transport door heel Frankrijk voor onze klanten, van 1 pallet tot een full truck load. Van Metz tot Marseille en van Lille tot Bordeaux, maar ook heen en terug naar de Benelux. Kortom, een volledige dagelijkse dekking door geheel Frankrijk vanuit de Benelux.

We zijn marktleider in transport van en naar Frankrijk en de Benelux. We zorgen ervoor dat uw goederen op tijd aankomen op de juiste locatie. Dit kunnen wij waarborgen omdat wij geen gebruik maken van derden, maar al onze transporten zelf uitvoeren met onze eigen vrachtwagens. U bestelt Cars&Cargo, u krijgt Cars&Cargo.

Grote eigen vloot trucks

Door de jaren heen is onze vloot enorm gegroeid. Momenteel hebben we 240 eenheden die op en neer rijden tussen Nederland, België en Frankrijk. Hiermee is de dagelijkse dekking die we in Frankrijk en de Benelux hebben maximaal en zijn we in staat uw logistieke vraagstuk naar uw wens in te vullen. Of het nu gaat om 1 pallet met veevoeder die afgeleverd moet worden bij een lokale boerderij of 20 FTL trucks die op een specifieke dag en tijd bij het filmfestival in Cannes moeten lossen, wij regelen uw transport naar en van Frankrijk. Geen uitdaging is voor ons te groot. Laat ons weten dus waar wij u mee kunnen helpen. Wij regelen het!

Direct contact opnemen


De uitrusting van onze trucks

Onze units zijn gemakkelijk en snel in te laden via de achterkant, zijkant en het dak. Hierdoor zijn we flexibel met laden en lossen, wat kostbare tijd bespaart. De trucks zijn allemaal voorzien van Euro 5 en Euro 6 motoren. Wij streven naar een perfectie van de Lean and Green eisen en rijden dus zo groen mogelijk. Op deze manier regelen we al onze transport in Frankrijk op een milieuvriendelijke wijze. Onze trailers zijn allemaal tautliners uitgerust met Code XL, verzwaard kopschot, aluminium zijborden en een extra verstevigde vloer. Tevens kan het dak van beide kanten worden geopend, zowel van voor naar achter, als van achter naar voor.

Groupage transport Frankrijk

Heeft u een deelpartij, kleine zending of 1 pallet die van of naar Frankrijk vervoerd moet worden? Ook dat kunnen we voor u regelen middels ons eigen groupage transport. Door onze efficiënte planning houden we de kosten van het groupage transport laag voor u. We voegen zoveel mogelijk zendingen samen. Hoe groot of hoe klein uw zending ook is, wij zorgen ervoor dat deze goed en volgens afspraak op de juiste bestemming aankomt.

ADR Transport

We hebben ADR uitgeruste trucks en gecertificeerde chauffeurs. Uw transport van gevaarlijke stoffen is bij ons in goede handen. Dus heeft u ADR transport nodig voor uw gevaarlijke stoffen van en/of naar Frankrijk of de Benelux? Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig op de afgesproken locatie aankomen in Frankrijk, België of Nederland.

transport frankrijk   

U kiest voor Cars&Cargo omdat…

U kiest voor vertrouwen, zekerheid, open communicatie en vooral know-how. Uw transport blijft ons transport vanaf het laden op de startplaats, tot het lossen op de eindbestemming. U boekt uw transport in Frankrijk rechtstreeks bij een van onze planners. Deze planner blijft uw contactpersoon tijdens het transport. Hierdoor zijn de lijntjes tussen u en ons altijd kort. Daarnaast rijden wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Dus ook in het weekend zodat de order die u vrijdag bij ons neerlegt, maandag wordt afgeleverd in Frankrijk.

Transport in Frankrijk regelen? Contact ons!

Wilt u uw transport van of naar Frankrijk door ons laten uitvoeren? Of heeft u vragen over onze transportmogelijkheden? Neem dan contact op! Wij beantwoorden uw vragen graag en zorgen ervoor dat uw zending snel en in goede staat arriveert op de bestemming.

Contact