Our Cars&Cargo values

There's a reason we're the market leader in transport from the Netherlands to France and vice versa. That is because we take our role seriously and always strive to set the right example.

 
 • Wij zijn no-nonsense

  Wij houden niet van poespas. We zijn nuchter, doelgericht en recht door zee. Zo kunnen we eerlijk en open communiceren met onze klanten. De wereld waarin we opereren is snel, ad hoc en het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid. We kunnen alleen ons werk goed doen door transparant te zijn in onze communicatie.

 • Bij ons is afspraak een afspraak

  Wij komen altijd na wat we beloven. En als we dat niet kunnen garanderen, durven we ook ‘nee’ te verkopen aan onze klanten. Alleen op deze manier kunnen we onze afspraken nakomen.

 • Wij hanteren eerlijke prijzen en de beste service

  Ons team is iedere dag weer uiterst gemotiveerd om de beste service te verlenen. We werken snel en efficiënt zodat we eerlijke en scherpe prijzen kunnen bieden aan onze klanten.

 • We zijn betrouwbaar en betrokken

  Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit werkt beide kanten op en alleen zo kunnen we ons werk goed doen. We blijven investeren in een duurzame relatie met onze klanten.

 • We hebben passie voor ons vak

  Transport is onze passie. De complexiteit, de hectiek en de tijdsdruk die hier onlosmakelijk mee verbonden zijn houden ons scherp en gemotiveerd zodat we uitblinken in ons vak.