De voordelen van onze fusie met sennder

Redactieteam Cars&CargoNieuws

sennder

Sinds mei 2021 is Cars&Cargo onderdeel van het internationale transportbedrijf sennder. De belangrijkste reden van deze fusie? Meer capaciteit creëren. Door de krachten te bundelen, kunnen we klanten nóg beter van dienst zijn. In de tussentijd is er op de achtergrond natuurlijk verder gewerkt aan een soepele transitie. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen voor u als klant?

De afgelopen jaren is sennder uitgegroeid tot Europa’s toonaangevende digitale expediteur. Dankzij de fusie met Cars&Cargo hebben zij nu ook hun intrede gemaakt op de Nederlandse markt. De Cars&Cargo vloot zal volledig integreren in de technologie van sennder. Klanten profiteren van de zogeheten premium service, waarbij transparantie en efficiëntie het uitgangspunt is.

Een duurzame toekomst

Samen met sennder richten we ons op een duurzame toekomst. Duurzaamheid is binnen de logistieke wereld nog altijd een grote uitdaging. Met de nieuwste technologieën, zoals het eigen sennOS-platform, is sennder een expert op dit vlak. Alles is er op gericht het logistieke proces zo efficiënt mogelijk in te richten. Dit gebeurt niet op basis van onderbuikgevoelens, maar op basis van data. Hiermee kunnen we het aantal lege kilometers reduceren en zo bijdragen aan een duurzame vorm van transport.

Kortom, de overname door sennder biedt alleen maar voordelen voor u als klant. Meer capaciteit, meer duurzaamheid en nóg meer transparantie en efficiëntie dan u al gewend bent van Cars&Cargo. Meer informatie over sennder is te vinden op sennder.com. Wilt u meer informatie over deze overname? Vergeet ons dan niet te volgen op LinkedIn. Daar blijft u de komende tijd op de hoogte van de laatste updates.