Heeft u transport van of naar Clermond Ferrand nodig om uw vracht veilig en snel te vervoeren? Cars&Cargo is al jarenland dé expert in transport in Frankrijk. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zowel goederen als auto’s naar alle regio’s van Frankrijk. Doordat wij ons al jaren op de Franse wegen bevinden, kennen wij het wegennetwerk als geen ander. Daarom bent u bij ons verzekerd van een betrouwbare levering.

 

Expert in goederentransport

Heeft u een grote of een kleine lading die u per transport naar Clermond Ferrand wilt sturen? Of wilt u juist goederen vanuit Clermond Ferrand naar Nederland of België laten vervoeren? In alle gevallen kunt u bij Cars & Cargo terecht. Of het nu om een volledige lading, een deelpartij of groupage transport gaat; wij regelen het voor u.

Uw transport naar Clermond Ferrand wordt te allen tijde door ons uitgevoerd. Dankzij onze grote vloot hebben wij geen andere partijen nodig en kunnen wij u dus van begin tot eind voor u klaarstaan. Een groot voordeel is dat onze doorlooptijden hierdoor snel en betrouwbaar zijn. Daarom kunt u altijd op Cars&Cargo bouwen.

Wij vervoeren de volgende typen goederen:

  • consumentengoederen;
  • non-food artikelen voor de retailmarkt;
  • nieuw papier op rollen en pallets;
    bomen;
  • lang houdbare levensmiddelen;
  • landbouwvoertuigen en heftrucks;
  • ijzer, koper en aluminium.

Twijfelt u of uw vracht onder deze typen goederen valt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag of wij u kunnen helpen.

Transport Clermond Ferrand regelen

Kunnen wij uw transport van of naar Clermond Ferrand regelen? Neem dan telefonisch contact op via 0888-10 20 30 of maak gebruik van het contactformulier, te bereiken middels de rode button. Bij Cars&Cargo zitten ook Franstalige planners voor u klaar, dus mocht uw contactpersoon of leverancier het transport willen inplannen dan is dat ook mogelijk.

Contact