Bent u op zoek naar autotransport binnen of buiten Europa? Onze afdeling ‘Cars’ is gespecialiseerd in het transport en repatriëring van personenauto’s, lichte bedrijfswagens, caravans en campers door heel Europa en buiten Europa. Dit betreft zowel losse voertuigen als complete ladingen.

Autotransport Europa

Importeren en exporteren van auto’s

Bij Cars&Cargo kunt u zowel terecht voor het importeren, exporteren als repatriëren van auto’s. Voor elk transport vinden wij een passende oplossing om op een zo’n kost efficiënte manier uw auto’s op de juiste plaats van bestemming te bezorgen. Dus bent u op zoek naar een bedrijf die het volledig import of export proces van uw auto verzorgt? Dan bent u bij Cars&Cargo aan het juiste adres.

Voor opdrachtgevers

Veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid zijn belangrijk, maar dan ook nog tegen een scherp tarief. Om dit te kunnen waarborgen werkt onze afdeling Cars met verschillende Europese autotransporteurs. Dit zijn partners met wie we vaak een langdurige relatie hebben.

U kiest voor uw Europese autotransport voor Cars&Cargo omdat:

 • We een groot Europees netwerk hebben en dus overal een passende oplossing voor;
 • We u scherpe tarieven kunnen bieden voor uw transport;
 • U geniet van onze excellente service door ons full service support team;
 • We kunnen u tijdelijk voorzien van extra capaciteit voor het opvangen van pieken in uw volume.

Ook buiten Europa kunnen wij uw autotransport faciliteren.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Onze opdrachtgevers zijn onder andere Europese touringclubs, importeurs, dealers, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven.

  Neem nu contact met ons op via onderstaande mogelijkheden:
  Bel ons
  E-mail ons
  Contactpagina

  Voor transporteurs

  Als partner van Cars&Cargo geniet u van een groot aantal voordelen:

  • Eigen account met geavanceerde ritplanning;
  • Snelle betaling;
  • Reductie lege kilometers.

  Jarenlange ervaring

  Met onze jarenlange ervaring in het importeren, exporteren en repatriëren van auto’s kunnen wij een oplossing op maat bieden. Of u nu op zoek bent naar autotransport vanuit binnen of buiten Europa, wij bieden u de oplossing die u nodig heeft. Meer weten over ons? Lees onze Cars&Cargo waarden.

  Meer informatie?

  Wilt u meer weten over onze autotransport service binnen en buiten Europa? Of heeft u vragen over het importeren, exporteren of repatriëren van auto’s? Neem dan contact met ons op.

  Neem nu contact met ons op via onderstaande mogelijkheden:
  Bel ons
  E-mail ons
  Contactpagina